Heidfeld şi Petrov schimbă combinezoanele pentru Malaezia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.04.2011
Nick Heidfeld şi Vitaly Petrov vor utiliza combinezoane aurii în Marele Premiu al Malaeziei în locul celor negre, pentru a nu se încălzi excesiv.

Odată cu trecerea la culorile negru-aurii, Renault utilizează începând din acest sezon combinezoane prepoderent negre. Nuanţa este cunoscută pentru atragerea excesivă a căldurii, iar echipa a luat decizia să schimbe aceste combinezoane cu unele aurii pentru Marele Premiu al Malaeziei, din cauza temperaturilor ridicate şi a umidităţii excesive din această parte a globului.

"Nick şi Vitaly vor utiliza combinezoane aurii scânteietoare în ziua de cursă de la Sepang pentru a le permite să fie un pic mai răcoriţi decât ar fi în tradiţionalele versiuni negre. Aşteptaţi-vă ca aceste combinezoane să aibă parte de mai multe apariţii pe parcursul anului şi la alte curse călduroase", a anunţat echipa franceză într-un comunicat de presă.

În altă ordine de idei, publicaţia GPUpdate a anunţat că Robert Kubica, unul dintre piloţii titulari al echipei, continuă să înregistreze progrese majore în cadrul programului de reabilitare de după accidentul suferit în raliuri la începutul anului.

Polonezul urmează programul de reabilitare la spitalul Santa Corona din Italia, acolo unde a fost internat şi operat imediat după accident.

Via | Renault | GPUpdate

Comentarii (1)

  • Nemernic
    credeam ca
    vor schimba combinezoanele intre ei
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru