Heidfeld speră să obţină prima victorie din carieră

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.03.2011
Nick Heidfeld este încrezător că este capabil să obţină prima victorie din cariera dacă va avea la dispoziţie un monopost Renault suficient de competitiv.

Nick Heidfeld a primit o ocazie neaşteptată de a reveni în Formula 1 în acest sezon, după accidentul suferit de Robert Kubica într-un raliu din Italia.

Germanul este unul dintre cei mai experimentaţi piloţi din actuala generaţie, însă nu a obţinut nicio victorie în cele 172 de curse la care a luat startul. El speră ca lucrurile să se schimbe în acest sezon, însă admite ca în primul rând are nevoie de un monopost Renault competitiv pentru a realiza o astfel de performanţă.

"Este prea devreme să spun, dar bineînţeles că sper (n.r - să câştig). Toată lumea mă întreabă asta tot timpul, dar pur şi simplu nu ştiu. Dacă monopostul este suficient de bun se va întâmpla, dar nu sunt atât de tensionat încât să mă gândesc la victorie. Teoretic, şansele mele sunt mai mari. Echipa este pe o pantă ascendenta, monopostul a beneficiat de câteva îmbunătăţiri foarte bune, iar testele au decurs bine. Totuşi, este o necunoscută dacă monopostul este suficient de bun pentru a câştiga în acest sezon.

Mă îndoiesc foarte mult că avem cel mai rapid monopost, dar nu întotdeauna trebuie să ai cea mai rapidă maşina pentru a câştiga o cursă. Se poate întâmpla datorită strategiei sau a norocului", a precizat germanul.

Pe parcursul carierei sale, Heidfeld a terminat de opt ori pe treapta a doua a podiumului.

Via | Daily Telegraph

Taguri: Heidfeld, Renault

Comentarii (2)

  • mobius
    este posibil ca
    Ma bucur pentru sansa pe care a avut-o Heidfeld (asta nu inseamna ca ma bucur de nesansa lui Kubica, caruia ii doresc insanatosire grabnica si completa), cu siguranta va face o figura frumoasa si cu siguranta va castiga si prima cursa. Masina este competitiva iar el are si experienta si dorinta de a castiga, acest contract neasteptat cu Renault fiind poate ultima sa sansa. Este un pilot care mi-a placut mereu si ii doresc mult succes.
    4 1
  • janick
    Capabilitatile lui...
    ...sunt pentru a castiga! Si sper din tot sufletul sa-i fie sezonul de bun augur; multe succese!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru