Heidfeld speră să rămână la Renault şi în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.06.2011
Nick Heidfeld a dezvăluit că îşi propune să rămână la Renault şi anul viitor, chiar dacă Robert Kubica va reveni în Formula 1.

Nick Heidfeld şi-a salvat în extrem cariera în Formula 1 prin semnarea unui contract cu Renault pentru sezonul 2011, la scurt timp după ce Robert Kubica a suferit un grav accident în raliuri.

Chiar dacă nu a reuşit să impresioneze în primele şapte curse şi uneori a fost surclasat de coechipierul său Vitaly Petrov, germanul susţine că şi-ar dori să continue pentru echipa de la Enstone şi în 2012. "Aş rămâne cu bucurie la această echipă. Dacă Kubica se întoarce, poate că al doilea cockpit va fi disponibil", a declarat el pentru publicaţia germană Express.

Situaţia lui Heidfeld este însă complicată de faptul că Petrov are deja contract cu Renault pentru sezonul 2012, iar echipa anglo-franceză are tot interesul să-l păstreze prin prisma deschiderii pe care o oferă pe piatra din Rusia. În schimb, Kubica şi-ar putea face revenirea în Formula 1 la Marele Premiu al Braziliei, ultima etrapa a sezonului, însă în prezent nu exista informaţii certe privind durata perioadei de recuperare.

Via | ESPNF1

Taguri: Heidfeld, Renault

Comentarii (7)

  • Al doilea cockpit de la pilotii de rezerva? :))
    Mai bine isi cauta alta ocupatie...
    8 5
  • taci domne din gura
    e mai bun ca petrov asemanator cu kubica. Isi merita locul in f-1 si cred ca ar merita si o victorie doua trei de ce nu si un titlu daca i se acorda o masina competitiva. chiar merita !!!
    5 11
  • nU PREA
    ...mai face fata in F1 dar ca pilot de teste ar fi numa bun. Nu am nimic cu el, dar se vede clar ca e in cadere libera. Nu a avut o masina buna cand era in forma si acum pur si simplu nu mai poate dupa atatia ani de frestrari. Nu m-as mira daca la finalul sezonului Petrov va avea mai multe puncte.
    4 3
  • @raz
    Petrov are deja mai multe puncte
    2 1
  • janick
    "Dacă Kubica se întoarce,"...
    ...si daca Kubica nu se intoarce...
    ...si tot ramane la nivelul lui Schumacher si-n campionatul actual!
    2 2
  • Andrei Alexandru
    @Canada 2011
    Heidfeld a gresit in Canada, cand putea sa castige puncte pretioase. Evident ca cele 5 curse parca din 2010 si masina slaba din 2009 nu l-au ajutat deloc, de fapt poti sa spui ca a stat pe banca in ambii ani. Este un an greu pentru el, si probabil ca in cursele ramase ii va fi si mai greu sa lupte cu Petrov ca scor final. Eu personal nu cred ca Kubica va mai pilota dar macar ma bucur ca poate merge si evident este intreg si pe cale de a se insanatosi. Pentru cat a testat pentru Pirelli ma asteptam sa ii ajute pe cei de la Renault sa puna masina la punct asa cum cred ca o face De La Rosa pentru cei de la McLaren. Pana la urma amandoi stiu exact cum functioneaza pneurile si probabil sunt cei mai in masura sa gaseasca varianta optima de setare. Ceva ma face sa cred ca De La Rosa este mai la curent cu ultimele noutati in legatura cu pneurile decat Heidlfeld.
    6 0
  • pety73
    Petrov si-a inceput bine cariera in formula1 , dar in ultimele etape c-am lasa de dorit ; si Heidfeld se c-am chinuie . Problema e la echipa , cauta ceva ce nu o sa le iasa nici in 212 . Nu o sa aiba rezultate mai bune chiar daca print-o minune Kubica s-ar intoarce.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru