Heidfeld, tentat să concureze în DTM pentru BMW

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.12.2010
Nick Heidfeld a admis că este interesat să concureze în Campionatul German de Turisme pentru BMW în cazul în care nu-şi va găsi un loc în Formula 1.

Nick Heidfeld a concurat în numai 5 curse ale sezonului 2010 pentru Sauber F1 Team, însă echipa elveţiană l-a înlocuit deja cu mexicanul Sergio Perez în perspectiva anului viitor.

Una dintre puţinele opţiuni ale germanului pentru 2011 este Renault, care însă va opta cel mai probabil să mizeze în continuare pe serviciile lui Vitaly Petrov.

În acest context, şansele ca Heidfeld să rămână în Formula 1 sunt minime, astfel că oportunitatea de a concura într-o altă competiţie precum Campionatul German de Turisme pare din ce în ce mai atractivă. "Nu mi-am terminat cariera în Formula 1, însă ar fi interesant să lucrez cu BMW când aceştia vor reveni în DTM", a declarat el pentru publicaţia germană Auto Bild.

BMW a anunţat recent că va reveni în DTM începând din sezonul 2012, iar Heidfeld a concurat pentru echipa de Formula 1 a constructorului german în perioada 2006-2009, până când nemţii au decis să se retragă din Marele Circ.

Via | GMM

Taguri: BMW, Heidfeld

Comentarii (1)

  • tech_nick
    din ce-in-ce...
    ...tot mai mare-i circul!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru