Heidfeld va concura în cursa de 24 de ore de la Le Mans

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.02.2012
Nick Heidfeld va participa la cursa de 24 de ore de la Le Mans în cadrul unui program mai amplu care include mai multe curse în Campionatul Mondial de Anduranţă.

Formula 1 reprezintă un capitol închis pentru Nick Heidfeld cel puţin pentru 2012, după ce pilotul care a concurat în prima parte a anului trecut pentru Renault şi-a anunţat planurile pentru sezonul curent.

Germanul va concura în trei dintre cele şase etape ale Campionatul Mondial de Anduranţă: cursa de 12 ore de la Sebring (Statele Unite), cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps şi cursa de 24 de ore de la Le Mans. El va pilota un prototip Lola Toyota la clasa LMP1 oferit de echipa Rebellion Racing alături de Neel Jani şi Nicolas Prost.

"Aştept cu nerăbdare această nouă provocare şi sunt entuziasmat în mod special de prima cursă de la Sebring, pentru că este un circuit nou pentru mine şi mai sunt doar câteva săptămâni. De când am participat la Le Mans în 1999 am ştiut că vreau să revin în cursele de anduranţă. Sunt foarte bucuros să mă alătur echipei Rebellion Racing şi sper să-i pot ajuta să continue performanţele deja impresionantă care includ câştigarea campionatului la Echipe şi constructori în Le Mans Series şi locul trei în Intercontinental Le Mans Cup în spatele Peugeot şi Audi", a precizat el.

Heidfeld a făcut parte din echipa Mercedes care a concurat în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1999, însă germanii s-au retras după un accident suferit de ceilalţi piloţi ai echipei, Mark Webber şi Peter Dumbreck.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • TESTE
    Stie cineva pe se post se difuzeaza teste de anul acesta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru