Hill: "Vettel va câştiga multe titluri în F1"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.12.2010
Damon Hill crede că Sebastian Vettel va mai câştiga titluri mondiale în Formula 1 şi anticipează ca Michael Schumacher va obţine victorii în sezonul 2011.

Fostul campion mondial Damon Hill este impresionat de titlul mondial cucerit de Sebastian Vettel în acest sezon, la capătul unei lupte intense cu Fernando Alonso, Mark Webber, Lewis Hamilton şi Jenson Button.

Britanicul anticipează că, după ce îşi va trage sufletul, Vettel va reveni şi mai puternic anul viitor, considerând că pilotul echipei Red Bull este capabil să câştige mai multe titluri mondiale.

"Cred că Vettel este foarte puternic. A fost în lumina reflectoarelor în ultimele două sezoane şi acest titlu îl eliberează. Cred că va fi capabil să se relaxeze puţin, dar nu prea mult, şi să se bucure. Iar când un pilot se bucură reprezintă şi mai mult o ameninţare, aşa că presiunea va dispărea puţin. Este foarte tânăr şi cred că va câştiga multe titluri înainte să se retragă", a declarat fostul campion mondial din sezonul 1996.

Hill a avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Michael Schumacher. Chiar dacă fostul pilot Stirling Moss l-a criticat dur în această săptămână, Hill crede că Schumacher va demonstra de ce este capabil prin obţinerea unor victorii în sezonul următor.

"A demonstrat că este dificil să revii.

Este de asemenea dificil să te menţii în forma când îmbătrâneşti, dar sunt sigur că nu va renunţa niciodată, pentru că asta îl defineşte. Sunt sigur că vede asta ca pe o nouă provocare şi ne va demonstra tuturor că ne-am înşelat prin câştigarea câtorva curse anul viitor", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (5)

  • HILL , o fosta flebete a mea :) :) cred ca are dreptate atit in privinta lui Vettel cit si in privinta lui Michael Schumacher . Sunt surprins placut ca nu-i poarta pica : pierderea unui titlu mondial datorita indisciplinei lui Shumi . Cine isi aduce aminte , Michael Schumacher l-a fortat pe Hill sa abandoneze ( a intrat direct in el ) in momentul cind era depasit de acesta . Depasirea aceea insemna cistigarea titlului mondial de catre Hill , abandonul amindurora insemna cistigarea titlului de catre Shumy , ceea ce s-a si intimplat . Ma bucur pentru el , ma bucur pentru mine ca am avut fann un pilot cu mult bun simt , ma bucur pentru mine ca nu am fost fan Shumy
    12 1
  • Ca am fost fann , in loc de : am avut fann :) :) :)
    4 0
  • Schumy fan 4 ever
    @theo55 asa se proceda pe vremea aia.
    uiti cum s-au decis campionatele din '89 si '90 (intre Senna si Prost)
    Lasa ca si-a luat revansa si a castigat anul urmator campionatul.
    5 2
  • nu se stie
    sunt prea multi piloti buni si sunt prea apropiate echipele ca valoare ca sa putem spune ca va castiga doar unul din ei multe campionate. sunt cativa campioni mondiali care se lupta, iar regulamentul actual a adus masinile intr-o marja foarte mica de performanta se bat mai de la egal la egal ca in trecut.
    3 0
  • bravo Hill!
    Respectul meu pentru Hill care priveste obiectiv situatia ambilor piloti, chiar daca in privinta lui Schumi ar trebui sa fie subiectiv si sa-l denigreze. Cum zicea si theo55, pilot campion cu mult bun simt.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru