Hispania, amendată pentru incidentul de la boxe

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.09.2010
Hispania Racing a fost amendată cu 20.000 de dolari după ce un mecanic a fost trasportat la spital în urma unui incident produs la oprirea la boxe a lui Sakon Yamamoto.

Hispania Racing a fost protagonista unui incident neplăcut la boxe în timpul Marelui Premiu al Italiei, care a necesitat inclusiv apariţia unei ambulanţe.

Sakon Yamamoto a intrat la boxe pentru schimbul obligatoriu de pneuri şi a fost informat că poate reveni pe circuit înainte ca mecanicul poziţionat la pneul dreapta-spate să finalizeze procedura de montare a noului cauciuc.

Ca urmare a plecării de pe loc, mecanicul respectiv a fost lovit în plin de pneul drepata-spate şi a fost transportat de urgenţă la spital, însă nu a suferit nicio rană majoră. Pe parcursul prezentei ambulantei în pitlane, intrările la boxe au fost interzise, însă acest lucru nu a avut un impact negativ asupra desfăşurării cursei.

Totuşi, comisarii de cursă au decis să amendeze Hispania Racing cu 20.000 de dolari pentru producerea acestui incident.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • Comisari&amenda
    Im aduc aminte ca la Hungaroring, roata dreapta spate a lui Rosberg s-a desprins si ruland cu 80km/h a lovit un mecanic de la Williams, dar de vre-o amenda nu-mi aduc aminte.
    4 0
  • Schumy fan 4 ever
    au fost amendati moral...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru