Hispania ar putea iniţia o colaborare cu Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.07.2010
Hispania ar putea utiliza infrastructura fostei echipe Toyota Racing începând din sezonul următor, potrivit unor informatii din presa italiană.

Hispania Racing utilizează în acest sezon un monopost construit de italienii de la Dallara, însă cele două părţi au încheiat prematur colaborarea în urma rezultatelor modeste obtinutee de echipă.

Iniţial, echipa spaniola a anunţat că îşi va construi singură monopostul pentru anul viitor, însă presa italiană a dezvăluit că Hispania este în negocieri cu Toyota pentru preluarea infrastructurii fostei echipe de Formula 1 a constructorului japonez.

Potrivit site-ului 422race.com, înţelegerea va fi semnată în următoarele zile şi vizează utilizarea designului monopostului TF110, cu care Toyota intenţiona să participe în sezonul 2010 dacă nu s-ar fi retras din competiţie la sfârşitul sezonului precedent. Pe lângă monopost, Hispania ar urma să folosească şi fabrica de la Koln, una dintre cele mai moderne din Formula 1, dar şi o parte dintre foştii angajaţi ai echipei de Formula 1.

Contactaţi de reprezentaţii site-ului Pitpass, oficialii constructorului japonez  au refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui subiect.

Via | GMM

Taguri: Hispania, Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru