Hispania confirmă negocierile cu Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.07.2010
Hispania a confirmat oficial că negociază cu Toyota iniţierea unui parteneriat tehnic pentru sezonul 2011.

Presa internaţională a dezvăluit în această săptămână că Hispania Racing poartă discuţii cu constructorul Toyota pentru semnarea unui parteneriat tehnic pentru anul viitor.

Echipa spaniolă intenţionează să utilizeze designul monopostului cu care Toyota intenţiona să concureze în Formula 1 în acest an dacă nu s-ar fi retras din competiţie, dar şi fabrica japonezilor de la Koln.

Informaţiile au fost confirmate vineri la Hockenheim de şeful Colin Kolles, care a refuzat însă să intre în detalii. "Da, aceasta este o opţiune. Cred că ar fi o opţiune bună pentru noi", a declarat Kolles pentru agenţia de presă Reuters.

În prezent, Hispania Racing cocureaza cu un monopost realizat de constructorul italiana Dallara, însă colaborarea dintre cele două părţi a fost deja reziliată. Bruno Senna, unul dintre cei doi piloţi ai echipei spaniole, a admis că este la curent cu negocierile dintre Hispania şi Toyota.

"Se discută, dar nu cred că au semnat încă vreun contract.

Sunt foarte multe lucruri de planificat, având în vedere că echipa încă încearcă să se pună pe picioare. Aşa că toată lumea munceşte din greu pentru a găsi susţinere şi oamenii potriviţi. Cred că echipa are planuri bune", a precizat brazilianul.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • ar fi si cazul
    cred ca daca nu se retragea toyota, ar fi facut o surpriza placuta sezonul acesta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru