Hispania confirmă negocierile cu Valsecchi

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 08.12.2010
Hispania Racing a confirmat că negociază cu italianul Davide Valsecchi un contract pentru sezonul 2011, însă echipa are în vedere şi alţi piloţi.

Hispania Racing nu a confirmat până în prezent linia de piloţi pentru sezonul următor al Formulei 1, existând şanse ca aceasta să fie complet schimbată fată de 2009.

Una dintre opţiunile echipei pentru anul viitor este Davide Valsecchi, care a testat pentru Hispania la Abu Dhabi la jumătatea lunii noiembrie. Negocierile dintre cele două părţi au fost confirmate de şeful Colin Kolles, care a admis însă ca italianul este numai unul dintre numeroasii piloţi aflaţi în vederile sale.

"Cred că a făcut o treabă foarte bună în test, asta cred despre el. Dacă face aceeaşi treabă pe care a făcut-o în teste, atunci este pregătit să fie în F1 în sezonul următor. Vorbim cu el şi cu mulţi alţi piloţi. Nu voi comenta care sunt piloţii, pentru că nu cred că este corect să comentez decât dacă am un contract semnat. Nu ne grăbim neapărat, pentru că deadline-ul este 3 zile înainte de prima cursă, dar cu cât mai curând cu atât mai bine. Monopostul pentru 2011? Vom avea unul şi suntem în plin proces de construcţie", a declarat Kolles.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru