Lotus va evalua trei piloţi în testele de la Abu Dhabi

de Daniel Popescu
Marti, 23.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus va participa la testele de la Abu Dhabi din luna noiembrie cu Nicolas Prost, Edoardo Mortara şi David Valsecchi, potrivit presei italiene.

Lotus nu a anunţat încă oficial linia completă de piloţi pe care o va alinia în sesiunea de teste dedicata tinerelor talente care va avea loc în perioada 6-8 noiembrie pe circuitul de la Abu Dhabi, însă publicaţia italiană Autosprint susţine că echipa britanică a luat deja o decizie finală în acest sens.

Dacă până acum se ştia doar despre prezenţa lui Nicolas Prost, fiul cvadruplului campion mondial Alain Prost, în prima zi de evaluare, sursa citată a avansat două noi nume.

Urmareste Automarket
Cel mai exotic dintre acestea este cel al italianului Edoardo Mortara, care a cucerit titlul în Formula 3 Euroseries în 2010 înainte de a concura în Campionatul German de Turisme pentru Audi în ultimii doi ani. În vârstă de 25 de ani, Mortara nu este un nume cunoscut în Formula 1, însă în ultima perioadă a lucrat intens în simulatorul celor de la Lotus şi i-a convins pe şefii echipei că merită o astfel de şansă.

Cel de-al treilea pilot pentru testele de la Abu Dhabi este David Valsecchi, care în acest an a câştigat titlul de campion în GP2 şi este în discuţii cu mai multe echipe din Formula 1.

McLaren, Red Bull şi Sauber au anunţat de asemenea piloţii evaluaţi la Abu Dhabi, iar celelalte echipe care vor participa la test sunt Caterham şi Toro Rosso.

Via Autosprint

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru