Hispania pregăteşte schimbări radicale în departamentul tehnic

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.06.2011
Hispania Racing va efectua o serie de schimbări radicale în structura departamentului tehnic, în urma cărora românul Colin Kolles ar putea fi îndepărtat de la echipă.

Presa internaţională relatează că Hispania Racing, cea mai slabă echipa din ultimele două sezoane ale Formulei 1, încearcă să înregistreze progrese prin planificarea mai multor schimbări radicale în structura departamentului tehnic.

Prima mutare va fi promovarea lui directorului tehnic Geoff Willis într-o poziţie superioară, pentru a permite recrutarea inginerului Gary Savage, care a lucrat anterior pentru BAR şi Honda. Negocierile au fost confirmate de reprezentaţii echipei, iar Savage este dorit la echipă şi de fostul său coleg Jacky Eeckelaert, care lucrează deja pentru echipa spaniolă.

Creşterea responsabilităţilor trioului format din Willis, Eeckelaert şi Savage ar putea determina reducerea influenţei la echipa a şefului Colin Kolles, care ar putea părăsi Hispania în acest context. "Kolles a contribuit la naşterea acestei echipe, dar nu am semnat un contract pe viaţă cu el. Dacă ajungem la o înţelegere vom continua împreună, dacă nu, va continua cu alţi oameni", a declarat Jose Ramon Carabante, proprietarul echipei.

Situaţia celor de la Hispania este însă departe de a fi clarificatţ, în condiţiile în care Carabante a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare.

În plus, plecarea lui Kolles este improbabilă, întrucât Hispania are sediul în Germania la una dintre facilităţile deţinute de român, chiar dacă concurează cu licenţă spaniolă.

Via | GMM

Comentarii (2)

  • Bogdan
    HRT
    Dupa parerea mea echipe ca HRT si Virgin nu au ce cauta in Formula 1. Singurul lor rol este de a fi sicane mobile pentru restul echipelor si din cauza lor se pot produce accidente grave.
    2 0
  • Bogdan
    Lasa-le sa concureze, pe-amandoua, sa aibe si Vettel ce depasi ca altfel isi iese din mana cand vine vorba de pluton. Si-asa i se facuse dor din nou lui Vettel de pluton si in Valencia iar le-a dat un tur la majoritatea. Bine ca nu a avut acelasi dor in suflet ca la Barcelona
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru