OFICIAL: Dani Clos, pilot de teste la Hispania în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.02.2012
Dani Clos va fi pilotul de rezervă al echipei Hispania Racing în sezonul 2012 al Formulei 1.

Hispania Racing a anunţat luni completarea liniei de piloţi pentru sezonul 2012 al Formulei 1 cu Dani Clos, care va avea rolul de pilot de rezervă.

Spaniolul în vârstă de 23 de ani va avea oportunitatea de a fi prezent la fiecare Mare Premiu şi de a participa la unele sesiuni de antrenamente libere de vineri, care vor fi stabilite ulterior.

"Sunt foarte mândru să fac parte din echipa Hispania. Este un mare pas înainte pentru cariera mea, ceva ce am visat întreaga carieră şi, în sfârşit, visul începe să devină realitate. Pentru mine începe un nou capitol, unul în care munca şi dedicaţia vor fi priorităţile mele. Voi da totul pentru ca această fază să fie cât mai prolifică pentru echipă, pentru coechipieri şi pentru mine", a declarat el.

Clos este deja familiarizat cu Hispania după ce a testat monopostul în cadrul sesiunii dedicate tinerilor piloţi de la Abu Dhabi din luna noiembrie. În ultimii trei ani, el a concurat în competiţia GP2, însă nu a reuşit să impresioneze, terminând pe locurile 21, 4 şi, respectiv, 9 în clasamentul general.

Via | Hispania

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru