OFICIAL: Karthikeyan revine la Hispania în 2012!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.02.2012
Narain Karthikeyan va fi coechipierul lui Pedro de la Rosa la Hispania Racing în sezonul 2012.

Hispania Racing a confirmat vineri dimineaţă numele celui de-al doilea pilot al echipei pentru sezonul 2012. Astfel, indianul Narain Karthikeyan va fi coechipierul lui Pedro de la Rosa şi va reveni la echipa spaniolă după ce a concurat pentru Hispania şi în prima parte a sezonului trecut înainte de a fi înlocuit de Daniel Riccoardo, dar şi în Marele Premiu al Indiei.

Pilotul în vârstă de 35 de ani este încântat de semnarea noului contract şi admite că a fost dificil să obţină postul, sugerând astfel că aportul financiar al sponsorilor a fost unul important în decizia finală a echipei.

"Am avut nevoie de multă muncă pentru că acest lucru să se întâmple, dar sunt entuziasmat să fiu prezent pe grila de start în 2012 cu Hispania. Am fost mulţumit cu performanţa noastră puternică de la Marele Premiu al Indiei, în fruntea fanilor mei pasionaţi, şi aştept cu nerăbdare să construim pe baza acestui rezultat în 2012. M-am antrenat din greu de la sfârşitul lui 2011 pentru a fi pregătit pentru Formula 1 dacă apare vreo oportunitate.

Sunt încântat că am semnat cu Hispania. Cu noul management, cu de la Rosa, cu echipa există potenţial pentru progres", a declarat indianul într-un comunicat de presă.

Hispania va avea astfel cea mai bătrână echipă din Formula 1, întrucât de la Rosa a împlinit deja 40 de ani. După anunţul făcut de spaniolă, grila de start a Formulei 1 pentru sezonul 2012 este în sfârşit completă cu ceva mai mult de o lună înainte de startul noului sezon competiţional.

De asemenea, contractul semnat de Karthikeyan certifică faptul că sezonul 2011 a fost ultimul în Formula 1 pentru veteranul Rubens Barrichello.

Via | Hispania Racing

Comentarii (2)

  • Karthikeyan
    Cea mai slaba masina pe mana celui mai slab pilot......Combinatie letala!
    4 0
  • @meseriasu001
    meseriasu001, crezi ca mai conteza ? :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru