Hispania are "întârzieri critice" în dezvoltarea noului monopost

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.01.2012
Hispania a admis că întâmpină "întârzieri critice" în dezvoltarea noului monopost, însă echipa susţine că acesta va fi finalizat până la a doua sesiune de teste din această iarnă.

Hispania Racing întâmpină probleme inclusiv înaintea celui de-al treilea sezon de Formula 1. După în 2010 a ajuns la Marele Premiu al Australiei fără să testeze deloc monopostul, echipa spaniola are din nou "întârzieri critice" în dezvoltarea maşinii, iar presa internaţională a speculat că ar putea începe sezonul 2012 cu monopostul de anul trecut.

O purtătoare de cuvânt a echipei insistă însă că noul monopost va fi pregătit pentru a doua sesiune de teste din această iarnă, care va avea loc în perioada 21-24 februarie.

"Zvonurile că vom aborda primele curse cu monopostul din 2011 nu sunt adevărate. Obiectivul este să fim prezenţi la al doilea test cu noul monopost. A fost şi mai este mult de muncă, dar, chiar dacă ne vom chinui la început, structura pe care o construim acum este mai solidă, fiabilă şi dedicată. Sperăm să demonstrăm asta în curând şi să schimbăm percepţia echipei. Nu va fi un pat plin cu trandafiri, dar ne vom descurca", a precizat purtătoarea de cuvânt a echipei.

Hispania a intenţionat să construiască monopostul cu ajutorul celor de la Caterham, însă în cele din urmă a decis să-l realizeze prin propriile forţe.

Echipa nu a anunţat încă numele celui de-al doilea pilot al echipei, însă presa din Spania speculează insistent că olandezul Giedo van der Garde, care a concurat în GP2, are cele mai mari şanse să devină coechipierul lui Pedro de la Rosa.

Via | BBC Sport

Taguri: Hispania

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru