Hispania anticipează un sezon mai slab in 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.12.2011
Hispania se aşteaptă la rezultate mai slabe anul viitor din cauza schimbărilor înregistrate în conducerea echipei, iar al doilea pilot va fi anunţat abia în 2012.

Hispania Racing, cea mai slabă echipă din Formula 1, şi-a schimbat sediul din Germania în Spania în perspectiva anului viitor şi a renunţat la serviciile şefului Colin Kolles, înlocuit de Luis Perez-Sala, fost pilot în Marele Circ la Minardi.

Numeroasele schimbări suferite de echipă îl determina însă pe Sala să anticipeze ca Hispania va avea un parcurs modest în sezonul următor, chiar mai slab decât în ultimul an.

"Misiunea pe care o avem în faţă, cu designul maşinii şi schimbarea sediului central, este uriaşă. Formula 1 este foarte complicată şi implică numeroase pregătiri, iar din acest punct de vedere Hispania este puţin în urma altor echipe. Vom simţi efectele aceste transformări prin care trece echipa şi va trebui "să plătim" pentru asta la începutul sezonului. Nu vom fi la acelaşi nivel la care am terminat sezonul trecut, dar suntem conştienţi de asta. Vom face un pas înapoi pentru a putea face doi paşi înainte. 2012 va fi un an important pentru noi pentru consolidare şi pentru a avea o situaţie mai stabilă în 2013", a precizat el.

Hispania Racing a anunţat că Pedro de la Rosa va concura pentru echipa în următorii doi ani, iar presa internaţională speculează că Vitantonio Liuzzi are de asemenea contract pentru 2012.

Totuşi, Sala a dezvăluit că Hispania nu va anunţa al doilea pilot până la sfârşitul acestui an.

"Suntem în discuţii avansate cu mai mulţi piloţi, dar nu putem anticipa nimic încă. Este o decizie pe care în mod sigur nu o vom lua pana la finalul anului, întrucât numele celui de-al doilea pilot este probabil cea mai puţin urgenta problema", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Taguri: Hispania, Sala

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru