Fostul pilot Luis Perez-Sala a devenit şef la Hispania

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.12.2011
Hispania Racing a anunţat că înlocuitorul lui Colin Kolles în funcţia de şef al echipei este fostul pilot de Formula 1 Luis Perez-Sala.

La mai puţin de 24 de ore după ce a confirmat despărţirea de germanul de origine română Colin Kolles, Hispania Racing a dezvăluit planurile pentru sezonul 2012 prin nominalizarea unui fost şef de echipă.

Acesta este Luis Perez-Sala, un spaniol în vârstă de 52 de ani care a concurat în Formula 1 pentru Minardi în sezoanele 1988 şi 1989. Sala era deja prezent în cadrul echipei din luna iulie a acestui an, când a preluat funcţia de consultant, existând speculaţii încă de la vremea respectivă că rolul său la Hispania va deveni mai important în viitorul apropiat.

"Aceasta numire este o onoare, dar şi o mare responsabilitate. M-am alăturat echipei drept consultant pentru a contribui cu experienţa mea cât mai bine posibil. A trebut să stabilim o bază de plecare de unde să creştem treptat, iar acum vedem primele rezultate. Trebuie să rămânem răbdători şi să ţinem minte că nu ne putem aştepta să obţinem succese grozave pe termen scurt, dar putem ducem mai departe o echipă de care suntem mândri cu toţii", a precizat el.

Numirea lui Sala vine la scurt timp după ce Hispania Racing a decis să renunţe la facilităţile din Germania şi să-şi mute întregul sediu în Spania.

Echipa a semnat un contract pe doi ani cu Pedro de la Rosa, însă nu a anunţat încă numele celui de-al doilea pilot, deşi se vehiculează că Vitantonio Liuzzi are deja contract pentru 2012.

Via | Hispania

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru