Hispania nu va participa la a doua sesiune de teste

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.02.2012
Hispania a confirmat că nu va participa la sesiunea de teste de la Barcelona care începe în 21 februarie, întrucât vrea să se concentreze pe dezvoltarea noului monopost.

Hispania intenţiona să lanseze noul monopost pentru sezonul 2012 cu ocazia celei de-a doua sesiuni de teste din această iarnă, care se va desfăşura pe circuitul de la Barcelona în perioada 21-24 februarie.

Cu toate acestea, noul monopost a ratat săptămâna trecută testele de siguranţă impuse de forul mondial, motiv pentru care inginerii trebuie să modifice monopostul pentru ca acesta să corespundă normelor de securitate impuse de FIA.

Echipa spaniolă ar fi putut miza pe o strategie similară cu cea folosită la Jerez şi să se prezinte la Barcelona cu monpostul de anul trecut pentru a evalua noile pneuri Pirelli, însă în cele din urmă a decis să se concentreze integral pe finalizarea noului monopost.

Din acest motiv, Hispania nu va participa deloc la sesiunea de teste de la Barcelona din 21-24 februarie, însă echipa are ca obiectiv să fie prezentă pe acelaşi circuit la sesiunea de evaluare din 1-4 martie, ultima înaintea noului sezon competiţional.

Via | Hispania

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru