Hispania exclude angajarea lui Alguersuari pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.12.2011
Hispania Racing a catalogat drept "nerealiste" speculaţiile potrivit cărora Jaime Alguersuari ar putea deveni coechipierul lui Pedro de la Rosa în sezonul 2012.

Pedro de la Rosa a semnat recent un contract pe două sezoane cu Hispania Racing, însă echipa spaniolă nu a confirmat încă identitatea celui de-al doilea pilot.

Presa internaţională a speculat că una dintre opţiunile echipei este Jaime Alguersuari, îndepărtat recent de la Toro Rosso, însă şeful Luis Perez Sala consideră că această ipoteză nu are nicio şansă să devină realitate.

"(Concedierea lui Alguersuari) a fost o veste proastă, de neînţeles. Este clar că ar fi un vis să-l avem, ar fi cel mai bun cadou de Crăciun, dar mă îndoiesc că este realist, întrucât avem deja conversaţii de lungă durată cu alţi piloţi", a declarat el pentru publicaţia spaniolă Marca.

Anterior, Vitantonio Liuzzi a afirmat că are deja contract pentru anul viitor, însă Hispania a exclus posibilitatea de a confirma numele coechipierului lui de la Rosa până la finalul acestui an. Angajarea lui Alguersuari nu ar avea sens economic pentru Hispania, întrucât are deja un pilot spaniol în cadrul echipei şi, cel mai probabil, va opta pentru un pilot capabil să contribuie la bugetul echipei prin intermediul sponsorilor.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru