Kovalainen şi Alguersuari, posibili înlocuitori pentru Kobayashi

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Heikki Kovalainen şi Jaime Alguersuari sunt consideraţi favoriţi să-l înlocuiască pe Kamui Kobayashi la Sauber în sezonul 2013.

Esential 21 de puncte a castigat Kobayashi in 2012, cu 18 mai putine decat coechipierul Perez
La numai o zi după ce Peter Sauber anunţa că nu are niciun motiv să stabilească linia de piloţi pentru sezonul următor, presa finlandeză susţine că echipa elveţiană are deja în vedere doi potenţiali înlocuitori pentru Kamui Kobayashi, în persoanele lui Heikki Kovalainen şi Jaime Alguersuari.

Japonezul are postul în pericol din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare obţinute în 2012, el terminând doar patru curse în puncte şi obţinând doar un loc cinci la Barcelona.

Kovalainen a admis că şi-a propus ca anul viitor să concureze pentru o echipă capabilă să termine cu regularitate în puncte, însă susţine că nu negociază cu niciun team.

"Obiectivul este să revin poziţiile de top, dar nu ştiu unde. Nu am vorbit cu nimeni. Este clar că vreau cel puţin să lupt pentru puncte. Mă simt confortabil la Caterham şi cred că mergem în direcţia potrivită.

Dacă asta este suficient nu are niciun rost să arunc pe fereastră toată munca. Dar nu mai sunt un băieţel", a declarat fostul pilot al echipei McLaren, care are la activ victorie obţinută pe circuitul de la Hungaroring.

Între timp, Jaime Alguersuari este convins că va concura în Formula 1 anul viitor, în ciuda faptului că nu şi-a asigurat prezenţa pe grila de start în acest an după ce a fost concediat de Toro Rosso.

"Anul viitor voi concura 100%. Există multe posibilităţi şi oferte. Sunt sigur că anul viitor, indiferent dacă vor fi sau nu multe mutări, voi fi din nou în Formula 1. Evident, nu cer un monopost cu care să câştig, numai o echipă care să-mi dea posibilitatea să fie printre primii 10 cu regularitate. Anul acesta, ar fi echipe precum Williams, Sauber şi Force India. O echipă cu astfel de caracteristici", a precizat spaniolul, care în prezent este pilot de teste la Pirelli.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru