Prima fotografie cu noul monopost Hispania

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.02.2012
Hispania a publicat marţi prima imagine cu noul monopost F112 pentru sezonul 2012, însă acesta va fi lansat cel mai devreme în 1 martie.

Hispania este singură echipă care nu participă la sesiunea de teste de pe circuitul de la Barcelona din această săptămână, întrucât inginerii continuă dezvoltarea noului monopost pentru sezonul 2012.

Iniţial, Hispania spera să utilizeze noua maşină chiar în această săptămână, însă ratarea testelor de siguranţa obligatorii a forţat echipa să amâne lansarea pentru ultima sesiune de teste, care va avea loc tot la Barcelona în perioada 1-4 martie.

Totuşi, echipa a publicat pe site-ul său oficial o primă fotografie cu noul monopost, care în mod surprinzător nu are nasul la fel de coborât ca toate celelalte echipe. Astfel, Hispania a adoptat acelaşi design pentru nas ca şi McLaren, care până acum a fost singura echipă care a utilizat un design elegant pentru partea frontală a monopostului.

Via | Hispania

Taguri: Hispania

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru