Hispania exclude un parteneriat tehnic cu Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.09.2010
Hispania Racing susţine că nu va încheia un parteneriat tehnic cu Toyota şi a exclus posibilitatea unei fuziuni cu Epsilon Euskadi.

Hispania Racing a confirmat în luna iulie că analizează posibilitatea de a încheia un parteneriat tehnic cu Toyota pentru dezvoltarea monopostului din sezonul 2011 pe baza modelului TF110, cu care constructorul japonez nu a mai apucat să concureze în F1 din cauza retragerii din competiţie.

În cele din urmă, negocierile purtate între cele două părţi au eşuat, potrivit declaraţiilor făcute de coordonatorul tehnic Jacky Eeckelaert pentru publicaţia franceză ToileF1.com. "Este o întrebare delicată. Este adevărat că am fost în discuţii cu Toyota, dar nu cred că se va rezolva pentru 2011", a declarat acesta.

În plus, oficialul echipei spaniole a negat speculaţiile privind o eventuală fuziune cu conaţionalii de la Epsilon Euskadi, care nu au fost acceptaţi de FIA pe grila de start a sezonului 2011. "În ceea ce priveşte o fuziune cu Epsilon Euskadi, nu am cunoştinţă despre acest lucru", a adăugat Eeckelaert.

În altă ordine de idei, Hispania Racing a anunţat că mecanicul accidentat de Sakon Yamamoto în Marele Premiu al Italiei continuă recuperarea în spital, urmând să fie externat în curând.

"Membrul Hispania Racing care a fost implicat în incidentul de la pitstop de la Monza se recuperează bine.

El urmează să părăsească în curând spitalul din Italia, acolo unde a fost ţinut sub observaţie, şi va reveni în Germania, ţara sa natală", se precizează într-un comunicat de presă al echipei spaniole.

Via | GPUpdate | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru