Hockenheim va gazdui Marele Premiu al Germaniei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.09.2009
Circuitul de la Hockenheim va gazdui Marele Premiu al Germaniei din 2010, in timp ce Bahrain ar putea organiza o sesiune de teste intensiva inainte de debutul noului sezon.

Reprezentatii circuitului de la Hockenheim au refuzat initial sa gazduiasca Marele Premiu al Germaniei din sezonul 2010 prin prisma dificultatilor financiare, insa in cele din urma au acceptat sa organizeze cursa, potrivit unor informatii dezvaluite de agentia de presa SID.

Pe de alta parte, statul Bahrain ar putea gazdui o sesiune intensiva de teste inainte de inceperea sezonului, intrucat cursa de pe circuitul de la Sakhir este prima din calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2010. Totusi, stabilirea unei astfel de sesiuni este incerta, intrucat regulamentul interzice in prezent efectuarea testelor de iarna in afara continentului european.

De asemenea, organizatorii Marelui Premiu al Australiei s-au declarat multumiti de faptul ca circuitul de la Melbourne va gazdui al doilea Grand Prix al sezonului dupa ce au pierdut oportunitatea de a marca debutul anului in favoarea circuitului din Bahrain.

Via | Motorsport | Motorsport | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru