Honda ar putea primi consultanță de la Mercedes pentru îmbunătățirea motorului

de Daniel Popescu
Marti, 25.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda ar putea primi un ajutor nesperat din partea Mercedes sub formă de consultanță pentru a remedia problemele cu motorul, în special cele legate de electronică și sistemul hibrid.

Honda a suferit numeroase probleme de fiabilitate în primele curse ale sezonului și în testele desfășurate în Bahrain, iar în prezent nu are prea multe soluții pentru a rezolva aceste deficiențe.

În mod surprinzător, surse din cadrul constructorului japonez au dezvăluit că Honda a inițiat o serie de discuții cu rivalii de la Mercedes pentru a primi consultanță pentru îmbunătățirea motorului.

Urmareste Automarket
Nu este clar ce fel de consultanță ar putea oferi Mercedes, însă sursele afirmă că aceasta va fi legată de electronică și de sistemul hibrid.
În plus, sursele afirmă că Honda a inițiat discuții inclusiv cu specialiștii în motoare de la Ilmor, însă pentru moment japonezii au refuzat să comenteze informațiile. "Nu dezvăluim consultanții, dar folosim multe surse externe", a precizat Yusuke Hasegawa, șeful Honda.

Între timp, Mercedes a refuzat să comenteze informațiile, în timp ce Red Bull consideră că Honda ar primi un avantaj incorect în cazul în care ar colabora cu actuala campioana mondială.

Via Motorsport

Comentarii (13)

  • pai ce fel de reclama mai e asta?
    1 0
  • Inteligenta miscare.Din pacate pt. Red Bull eventualul avantaj este cu totul in limita regulamentului.
    6 2
  • Probabil duminica vom vedea rezultatele :) un mic ajutor din partea Honda pentru Mercedes este binevenit pe timpul curselor :)
    7 0
  • pai nu sunt la fel pe toate masinile? iar electronica parca vine de la mclaren pt toti.
    0 4
  • kiminion
    ba kimi,tu nu faci antrenamente?varza cu carne scrie pe kimi :)))
    3 4
  • Dispozitivul Halo va fi inlocuit de un ecran protector care va fi testat... Aripile de tip T-Wing si Shark-Fin vor fi interzise incepand cu 2018
    2 0
  • Sunt fal al Honda pentru ca: este cel mai mare constructor de motoare, si poate cel mai fiabil in alte competitii in afara de F1, si cam aproape sigur cel mai fiabil in motocicletele si masinile stradale, cat si pentru fainele motoare de turatie de pe NSX si type R.

    Daca primesc consultant de la Mercedes, eu ma tai de pe lista de fani.

    Cel mai tare constructor de motoare japonez sa primeasca consultanta de la nemti?
    5 9
  • Sunt "fan". Greseala de scriere.
    0 0
  • A mai fost un japonez in F1 respectiv Toyota si n-a avut succes dar macar a iesit cu fruntea sus din competitie. In locul lui Honda as face acelasi lucru.
    6 2
  • Formula castigatoare
    "Marele circ" intr-adevar...
    2 1
  • Din 2018 echipele vor fi obligate sa foloseasca un singur tip de ulei pe durata week-endului in care se desfasoara cursa si totodata vor trebui sa declare cantitatea utilizata..
    3 3
  • what? ce tip de ulei, adica? fiecare are firma lui, de exemplu ferrari merge cu combustibil si ulei shell, nu va trece la ala firma.
    3 0
  • @zzz: Se refera la o singura varianta de ulei. In mod normal echipele au doua variante furnizate de partenerul lor, una este folosita in FP pentru ca au timp sa testeze in timp ce a doua varianta este folosita pentru calificari si cursa. Doua echipe nu au inca asa ceva, Honda si Renault pentru ca Castrol... inca nu are o varianta de ulei special desenata pentru ambele unitati de propulsie.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru