Honda se pregateste sa testeze noul monopost

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Honda Racing a finalizat contructia noului monopost pentru sezonul 2009 si se pregateste sa ia parte la una dintre sesiunile de teste din luna martie.

Publicatia britanica Autosport sustine ca inginerii Honda au reusit sa termine constructia masinii pentru sezonul 2009, iar personalul echipei a fost anuntat ca japonezii vor lua parte la cel putin o sesiune de teste din luna martie.

Deocamdata este incert daca Honda va fi capabila sa testeze saptamana viitoare la Jerez, insa in mod aproape sigur va fi prezenta pe circuitul de la Barcelona. In plus, este posibil ca Honda sa efectueze un shakedown in Marea Britanie inainte de a parasi Albionul pentru testele de pe continent.

Cu toate acestea, trebuie mentionat ca informatiile nu au fost confirmate oficial, iar viitorul echipei ramane in continuare incert. Potrivit unor surse interne, Honda ar fi informat singurul potential cumparator ca oferta nu a fost acceptata, astfel ca unica solutie este preluarea echipei de catre un grup de manageri condus de Ross Brawn.

Prezenta lui Nick Fry in acest grup este in continuare incerta, dupa ce presa a relatat ca acesta va parasi echipa japoneza.

Totusi, surse apropiate situatiei sustin ca plecarea lui Fry de la Honda reprezinta doar o speculatie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru