Horner a vizitat în secret Ferrari la Maranello

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner a vizitat recent fabrica Ferrari de la Maranello, unde s-a întâlnit cu şeful departamentului de resurse umane, potrivit presei italiene.

Presa din Italia a dezvăluit miercuri că Christian Horner, şeful Red Bull racing, a efectuat luna trecută o vizită secretă la sediul Scuderiei Ferrari de la Maranello.

Britanicul s-a întâlnit cu Mario Mairano, şeful departamentului de resurse umane, element care naşte numeroase speculaţii cu privire la un posibil transfer al britanicului la echipa lui Luca di Montezemolo.

Ipoteza este că Ferrari încearcă din nou să-l recruteze pe Adrian Newey, directorul tehnic al Scuderiei, dar nu este exclus ca inclusiv Horner să fie vizat pentru înlocuirea şefului Stefano Domenicali. "Se crede că aceasta este o încercare de a obţine acces indirect la serviciile designerului vedeta Adrian Newey", precizează jurnalistul Christian Nimmervoll.

Urmareste Automarket
Presa internaţională a speculat şi cu alte ocazii că Ferrari este interesată de serviciile lui Horner şi Newey.
Contractele celor doi cu Red Bull Racing urmează să expire la sfârşitul sezonului 2014.

Între timp, Mark Webber a dezvăluit că va fi primul pilot care va urca la volanul noului monopost Red Bull RB9. Australianul va testa pentru campioana mondială la Jerez în 5-6 februarie, urmând ca Sebastian Vettel să preia controlul în 7-8 februarie.

Via Motorsport

Comentarii (12)

  • il momeste si pe horner ca poate asa, la pachet cu horner, il lasa pe vettel sa plece de la rbr la ferari
    1 3
  • Ar prinde bine echipei Ferrari acest cuplu Horner-Newey, dar daca se intampla asta.....Red-Bull ar deveni un fel de Brawn GP. Cred ca in viitor(2016-2017 poate chiar mai devreme) vom vedea un trio format din Vettel-Newwey-Horner la Ferrari.
    14 11
  • cuplul Newey-Horner la Ferrari ar fi maret,mai ales cu o linie noua de piloti eventual Vettel-Massa sau Vettel-Webber
    6 9
  • andrey_1293
    Pe Alonso de ce nu il bagati in ecuatie ca este un mega super extra giga pilot :))). Eu sincer nu-l vad pe Vettel despartit de Horner sau Newey. Daca s-ar duce toti 3 la Ferrari, alaturi de un pilot nr. 2 tanar, ar iesi ceva frumos. Mi-ar placea o astfel de combinatie
    4 5
  • @andrey_1293
    Pe Alonso?!Pentru bani(din filosofia lu'papa Frank)
    1 5
  • Alonso are contract pana in 2016 daca imi amintesc bine...si cred ca se va retrage din formula 1 de la Ferrari asa ca nu stiu....Alonso este prezentul la Ferrari, viitorul o sa fie Vettel (asta prin 2017, cand se mai cizeleaza si el).
    9 6
  • daca nu poti sa-i bati, ii cumperi si scapi de ei (ei sub forma de concurenta).
    3 0
  • Vettel nu o sa vina la Scuderia . De ce ar venii la mare rivala ?Poate castiga titlul si de la RBR nu are nevoie de Ferrari
    4 3
  • Nu cred ca Alonso se va retrage in 2016, cand va avea varsta de 35 de ani. Probabil va mai continua pana prin 2018.
    Iar daca la Ferrari va veni Horner+Newey cu siguranta nu intra in ecuatie Vettel, tinand cont de banii pe care ii aduce Alonso. Nu o sa renunte Ferrari la Alonso pentru Vettel, daca spaniolul continua sa se mentina in top si sa dea totul pe circuit, asa cum a facut in ultimii 3 ani.
    7 1
  • Vettel fan
    Alonso este peste Vetel cel putin cu o clasa. Alonso aduce bani, pentru ca are valoare. Ca orice mare campion. Daca va avea o masina facuta de Newey multi dintre fanii lui vitzel o sa planga. Cand lui Newey nu-i ieseau socotelile cu masina Fingerboy era pe nicaieri, iesea prin decor batut rau de Webber.
    5 5
  • Alonso fan
    Vettel este peste Alonso cel putin cu o clasa. Vettel aduce titluri pentru ca are valoare. Ca un campion deosebit nu orice, nu oarecare. Cand a avut o masina facuta de Newey toti fanii lui Alonso au plans. Cand Ferrari i-au dat si lui Massa o masina egala cu a lui Alonso, Alonso era pe nicaieri, batut rau de Massa ca viteza dar din pacate Massa a trebuit sa stea pe langa Alonso, cica sa-l ajute!!
    6 2
  • Alonso fan
    care este diferenta intre postarea mea si a ta? Ca ce vise ai tu cu Alonso S-A INTAMPLAT DEJA cu Vettel!!! E ceva cert, verificat, EXISTA
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru