Howett: "Toyota va concura in F1 pana in 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.10.2009
John Howett sustine ca Toyota va concura in Formula 1 cel putin pana in sezonul 2012 si a minimalizat importanta intrunirii Consiliului constructorului japonez de pe 15 noiembrie.

Presedintele Toyota Racing a negat vehement orice intentie a constructorului japonez de a se retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon, infirmand informatiile preluate de la o publicatie nipona de prestigioasa agentie de presa Reuters.

"Am vorbit cu Tadashi Yamashina (n.r - seful echipei de F1) si mi-a spus ca aproape toate ziarele japoneze au fost corecte. Dar o publicatie nipona, cea preluata de Reuters, l-a citat gresit. Cred ca pozitia lui este ca noi trebuie sa fim aici pana in 2012 si cred ca in momentul in care i s-a solicitat o garantie absoluta a fost pragmatic, spunand ca niciodata nu poti oferi asa ceva", a declarat britanicul pe circuitul de la Suzuka.

Consiului de conducere al constructorului Toyota se va reuni pe 15 noiembrie la Tokyo pentru a stabili bugetul echipei de Formula 1, insa Howett a minimalizat importanta acestei intrevederi. Acesta afirma ca astfel de intalniri au loc anual pentru stabilirea directiei de urmat in sezonul viitor atat in Formula 1, cat si in celelalate competitii in care este implicata compania, precum NASCAR, Formula Nippon, Japanese GP sau F3.

De asemenea, presedintele japonezilora dat asigurari ca Toyota Racing lucreaza deja intens la monopostul pentru sezonul 2010.

Via | Autosport

Taguri: Howett, Toyota

Comentarii (1)

  • fara importanta
    MULT NOROC
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru