HRT are dificultăţi în finalizarea celui de-al doilea monopost

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.03.2012
HRT a solicitat amânarea inspecţiei tehnice din partea FIA din cauza faptului că nu a finalizat încă monopostul care trebuie să concureze Pedro de la Rosa.

HRT nu a reuşit să participe la nicio sesiune de teste cu noul monopost după ce a trecut cu întârziere de testele de siguranţă impuse de FIA, iar în prezent întâmpină probleme cu finalizarea celui de-al doilea monopost pentru Marele Premiu al Australiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Conform regulamentului tehnic, toate monoposturile trebuie inspectate de forul mondial în cursul zilei de joi, însă echipa spaniolă a solicitat amânarea vizitei oficialilor FIA pe motiv că inginerii nu au finalizat încă al doilea monopost, cu care trebuie să concureze Pedro de la Rosa.

Oficialii forului mondial au fost de acord să-şi amâne inspecţia pentru vineri la ora locală 11:00, cu numai trei ore şi jumătate înainte de prima sesiune de antrenamente libere din acest sezon.

HRT a trecut printr-o situaţie similară şi în 2010, când a ratat aproape integral prima sesiune de antrenamente libere din cauza faptului că nu finalizase cele două monoposturi.

Via | SkySports

Comentarii (3)

  • ?
    de echipe dinastea avem nevoie in formula 1? echipa asta poate ar achizitiona un monopost gp2, sunt sigur ca dupa ar fi in stare sa castige ceva puncte. RUSINE
    5 4
  • bogdan
    mesaj
    da asa este
    1 0
  • bogdan
    se MAI INTAMPLA
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru