Hulkenberg: "Am nevoie de timp pentru a-mi intra în ritm"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.02.2012
Nico Hulkenberg a admis că va avea nevoie de timp pentru a intra în formă în sezonul 2012, din cauza absenţei de un an din Formula 1.

Nico Hulkenberg a debutat în Formula 1 în sezonul 2010 al Williams, însă anul trecut a fost nevoit să se mulţumească doar cu rolul de pilot de rezervă la Force India.

Promovat ca pilot tiutular la echipa aflată în coproprietatea lui Vijay Mallya în locul lui Adrian Sutil, germanul a admis că va avea nevoie de o perioadă de adaptare înainte de a obţine cele mai bune rezultate pentru echipă.

"Evident, am parcurs acest proces în 2010 şi încă îmi amintesc de asta. Totuşi, nu este ca la începutul lui 2010 când eram un debutant absolut şi totul era complet nou. Am mai trecut prin asta şi ştiu la ce să mă aştept. Nu este o situaţie grea, dar faptul că nu am fost pe grila de start timp de un an înseamnă că îmi poate lua ceva timp şi ceva ajustări înainte să fiu complet pregătit şi să-mi intru în ritm", a declarat el.

Între timp, Sutil nu renunţă la ideea de a concura în Formula 1 în sezonul 2012, în ciuda faptului că toate cele 12 echipe şi-au anunţat liniile de piloţi.

Germanul speră însă că pe parcursul sezonului se va elibera un loc la una dintre echipe, care ar putea deveni astfel interesate de serviciile sale datorită experienţei pe care o are.

"Vom lupta să rămânem în Formula 1 şi încă sperăm să obţinem un loc pentru 2012, chiar dacă se va întâmpla în cursul sezonului", a declarat Manfred Zimmermann, managerul său.

Deocamdată, Sutil analizează ofertele primite din IndyCar şi competiţiile de turisme. În paralel, el speră să câştige apelul făcut la decizia judecătorilor de a-l condamna la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală la adresa lui Eric Lux, unul dintre oficialii Lotus.

Via | SportingLife | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru