Hulkenberg anticipase din vară că va concura pentru Force India

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.12.2011
Nico Hulkenberg a admis că a primit indicii ferme că va concura pentru Force India în sezonul 2012 încă de la jumătatea anului.

Force India a confirmat cu numai şase zile în urmă că Paul di Resta şi Nico Hulkenberg vor concura pentru echipa în sezonul 2012, deşi informaţia apăruse în presa de specialitate cu mai bine de o lună în urmă.

Hulkenberg a obţinut postul după un an petrecut ca pilot de rezervă, însă a admis că a primit indicii despre noul său rol în cadrul echipei încă de la jumătatea sezonului.

"Evident că am aflat (n.r - că voi concura pentru Force India) puţin mai devreme decât publicul. Şi au existat ceva semne pozitive la jumătatea sezonului. Întotdeauna am primit un feedback bun din partea echipei, aşa că am fost foarte optimist ca în 2012 voi reveni şi că va exista mai mult decât un rol de al treilea pilot pentru mine", a declarat germanul în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Hulkenberg a concurat în Formula 1 în sezonul 2010 pentru Williams, însă în acest an a participat doar la câteva sesiuni de antrenamente. Totuşi, el este încrezător că va fi capabil să revină rapid la formă adecvată noului său rol în cadrul echipei indiene.

"Nu am concurat, dar cel puţin cred că am rămas pregătit.

Chiar dacă cu greu am pilotat mai mult de 20 de tururi în antrenamente, întotdeauna m-am adaptat rapid, mai bine decât m-am aşteptat. La începutul anului viitor voi avea nevoie de ceva timp pentru a recăpăta nivelul de la finalul lui 2010, dar cu ajutorul echipei sper să ajung acolo destul de repede", a mai precizat el.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru