Hulkenberg ar putea deveni pilot de teste la Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.11.2010
Nico Hulkenberg ar putea deveni pilot de rezervă la Mercedes GP în sezonul 2011, potrivit unor informaţii din presa britanică.

Presa italiană a relatat săptămâna trecută că Nico Hulkenberg a intrat în atenţia Scuderiei Ferrari ca posibil înlocuitor pentru Felipe Massa în sezonul 2011, după ce Williams a refuzat să-i prelungească contractul. Niciuna dintre cele două părţi nu a comentat aceste supoziţii, însă presa britanică a lansat luni o nouă ipoteză.

Potrivit lui Jonathan Legard, unul dintre comentatorii de Formula 1 de la postul de televiziune BBC, Hulkenberg are şanse mari să devină pilot de rezervă la Mercedes GP. "Aud că este posibil ca Hulkenberg să fie pilot de rezervă la Mercedes GP în 2011. Are acelaşi manager ca şi Michael Schumacher", a scris Legard pe contul său de Twitter.

Chiar dacă îndeplinirea unei astfel de ipoteze ar garanta poziţia lui Massa la Ferrari în 2011, jurnalistul britanic a dezvăluit că Adrian Sutil, în prezent la Force India, a reprezentat o opţiune pentru Scuderia până la Marele Premiu al Belgiei. "Zvonurile există încă în privinţa viitorului lui Massa.

Mi s-a spus că Sutil a fost pregătit să-l înlocuiască pentru 2011. Massa urma să plece la Sauber, dar planurile s-au schimbat după cursa de la Spa-Francorchamps", a mai precizat el.

Între timp, Sauber F1 Team şi-a definitivat linia de piloţi pentru anul viitor, în timp ce Sutil va rămâne cel mai probabil la Force India şi anul viitor.

Via | Jonathan Legard | Jonathan Legard

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru