Hulkenberg este doar primul pas: Renault îl vrea şi pe Bottas pentru sezonul 2017

de Daniel Popescu
Joi, 13.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault încearcă să obţină semnătura lui Valtteri Bottas pentru sezonul 2017, pe lângă acordul aproape sigur cu Nico Hulkenberg.

Presa internaţională relatat în această săptămână că Renault este pe punctul de a ajunge la un acord cu Nico Hulkenberg pentru sezonul 2017.

Constructorul francez nu se opreşte însă aici, întrucât publicaţia Auto Motor und Sport susţine că Renault încearcă să-l atragă la echipă şi pe Valtteri Bottas.

Anterior s-a vehiculat că finlandezul va continua alături de Williams, însă cele două părţi nu au ajuns la un acord cu privire la durata contractului: Bottas vrea un contract pentru un singur sezon pentru a deveni disponibil în 2018, în timp ce Williams vrea un contract pe termen lung.

În acest context, este posibil ca Bottas să prefere semnarea unui contract pe termen lung cu Renault, considerând că echipa poate înregistra progrese majore în următorii ani datorită sprijinului direct al constructorul francez.

Urmareste Automarket
Între timp, oficialii Force India au admis că nu-l pot împiedica pe Hulkenberg să plece la Renault dacă aceasta este dorinţa lui.
"Ar fi o prostie să forţăm un pilot să concureze pentru noi dacă nu vrea. Dar cred că Hulkenberg ar fi sfătuit prost să plece. Suntem pe locul 4 în clasament. Renault unde este?", se întreabă Otmar Szafnauer, directorul sportiv al echipei Force India.

Renault a obţinut doar 8 puncte în sezonul 2016 şi ocupa un modest loc 9 în clasamentul constructorilor.

Via GrandPrix247

Comentarii (9)

  • Bottas nu mi se pare un pilot prea stralucit iar cu masinile din 2014 si 2015 trebuia sa obtina macar o victorie daca era pilot de top.Renault mai bine l-ar pastra pe Kevin Magnussen.
    Hulk are caracter frumos spre deosebire de conationali si este un pilot bun dar da impresia ca fuge de Checo.Mare pacat ca cea mai frumoasa echipa(Force India) va avea probabil alta formula de piloti.
    16 4
  • Bottas nu este in pilot bun, rapid care sa te surprinda cu ceva....mare dezamagire ca abia il bate pe massa in pilot slab
    4 9
  • pif666
    cu siguranta bottas este unul din cei mai buni si constanti piloti de pe grila. nu greseste in cursa,nu iese de pe pista in decor, si cel mai important aduna puncte constant
    si nu uitati ca e nu a fost implicat in accidente . spre deosebire de hamilton,rosberg sau vitel.
    acum,ca echipa,anul asta este varza,nu e vina lui.
    cand a avut masina buna ,a fost acolo in fata,sa batut inclusiv pt locul 1 uneori.
    cu siguranta este un pilot extraordinar. sper sa il vad la ferrari cat de curand.
    3 8
  • vyctor7
    Bottas imi aminteste de Bruno Senna ....pilot bunicel insa fara curaj...nu risca deci nici nu va castiga !
    5 3
  • Bottas, nume de bot de caine =))
    0 13
  • Anonim
    Hulkenberg a fost dorit de cei de la Renault si se pare ca a acceptat propunerea lor. Si plus la Force India, dupa vinderea echipei, s-ar putea sa fie adus Kvyat. Iar Perez se gandeste la Ferrari, pentru ca sponsorii lui (Carlos Slim adica), vad o buna oportunitate in 2018. O echipa de piloti Bottas + Hulkberg nu-i chiar asa de rea pentru Renault, desi cred ca vor miza pe Magnussen si Hulkenberg.
    8 0
  • Force India confirma despărțirea de Hulkenberg.
    S-ar parea ca neamțul a ajuns la un acord cu Renault sau alta echipa.

    In alta ordine de idei, Webber isi agata casca in cui.
    8 0
  • Force India confirma despărțirea de Hulkenberg.
    S-ar parea ca neamțul a ajuns la un acord cu Renault sau alta echipa.

    In alta ordine de idei, Webber isi agata casca in cui.
    5 0
  • Anonim
    @JugaruGabi: Am vazut si anuntul celor de la Force India, Hulkenberg se duce sigur la Renault. Despre Webber, ma asteptam sa mai concureze macar 5 ani la Le Mans dar se pare ca Audi se retrage si cei de la Porsche pot apela la alti piloti acuma.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru