Hulkenberg nu comentează zvonurile despre contractul cu Force India

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.10.2011
Managerul lui Nico Hulkenberg a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora germanul a semnat cu Force India pentru sezonul 2012.

Publicaţia britanică Autosport a dezvăluit în ediţia de joi că Nico Hulkenberg va fi promovat ca pilot titular la Force India în sezonul următor în locul lui Adrian Sutil.

În lipsa unei reacţii oficiale din partea echipei aflate în coproprietatea lui Vijay Mallya, managerul lui Hulkenberg a refuzat să comenteze informaţiile apărute în presă.

"Nu vom face niciun fel de comentariu în privinţa pilotului până când echipa nu publică un comunicat de presă. Actualul contract include o opţiune de prelungire, aşa că oricum nu trebuie semnat un nou contract", a declarat Timo Gans, managerul lui Hulkenberg, pentru agenţia germană de presă SID.

La rândul său, managerul lui Adrian Sutil susţine că a fost informat de Mallya că informaţiile apărute în presă nu sunt conforme cu realitatea. Totuşi, el a confirmat că Sutil analizează posibilitatea de a părăsi echipa, întrucât nu este de acord să aştepte un anunţ oficial al Force India privind linia de piloţi, anunţ care urmează să fie făcut abia în 15 decembrie.

"Nu este corect.

Prin Mallya şi Rob Fernley (n.r - director executiv), echipa a confirmat joi că este doar un zvon de presă şi nu adevărul. Suntem în negocieri cu echipa. Nu pot să spun când se vor finaliza, dar cu siguranţă nu vom aştepta până în 15 decembrie", a precizat Manfred Zimmermann, managerul lui Sutil.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru