Hulkenberg nu comenteaza zvonurile despre noul contract

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.10.2011
Nico Hulkenberg sustine ca informatiile potrivit carora a semnat cu Force India pentru sezonul 2012 sunt simple zvonuri.

Presa britanica a anuntat saptamana trecuta ca Force India a decis sa-l promoveze pe Nico Hulkenberg ca pilot titular pentru sezonul 2012 in locul lui Adrian Sutil, insa echipa aflata in coproprietatea lui Vijay Mallya nu a comentat pana in prezent aceste informatii.

Anterior, Mallya a afirmat ca un anunt oficial pe aceasta tema va fi facut abia la jumatatea lunii decembrie, iar aceasta ar putea fi una dintre explicatiile pentru care inclusiv Hulkenberg refuza sa comenteze speculatiile.

"Sunt cateva zvonuri care circula, dar in acest moment exact asta sunt, zvonuri. Nu s-a luat inca nicio decizie, dar astept acea zi. Sper ca asocierea cu Force India sa fie una buna si vreau sa am un viitor bun cu ei", a declarat germanul.

Intre timp, Paul di Resta, despre care se spuna ca are deja locul asigurat in cadrul echipei pentru 2012, insista ca se gandeste doar la imbunatatirea rezultatelor in ultimele trie curse ale anului.

"Anuntul programat pentru decembrie imi face cu ochiul, nu pot sa neg asta.

Dar trebuie sa continui sa arat rezultate, poate chiar putin mai bine decat apan acum", a precizat scotianul.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru