Hulkenberg şi Liuzzi, interesaţi să-l înlocuiască pe Kubica

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.02.2011
Nico Hulkenberg şi Vitantonio Liuzzi şi-au exprimat interesul să-l înlocuiască pe Robert Kubica la Renault după accidentul suferit de polonez în raliuri.

Doi dintre piloţii aflaţi pe lista neoficială a posibililor înlocuitori pentru Robert Kubica la Renault şi-au manifestat deja interesul pentru acest job.

Unul dintre ei este Nico Hulkenberg, care a semnat recent un contract de pilot de rezervă cu Force India, însă germanul aşteaptă mai întâi un semn din partea echipei anglo-franceze, potrivit declaraţiilor lui Timo Gans, unul dintre managerii săi.

"Avem un contract cu Force India şi nu vom lua iniţiativa de a contacta Renault. Dacă Renault ne va contacta vom începe să ne gândim la asta, dar încă nu facem asta. Sperăm ca Robert să se facă bine în curând", a declarat Gans pentru publicaţia britanică Daily Mail.

Într-o situaţie diferită se află Vitantonio Liuzzi, care are oportunitatea să-şi continue cariera în Formula 1 după ce a fost dat afară de la Force India în ciuda faptului că avea un contract valabil pentu acest sezon. Italianul şi-a manifestat în mod deschis interesul pentru locul ocupat la echipa de Kubica.

"Este evident că atunci când Renault va fi sigură că Robert nu va fi apt să se urce în monopost, această şansă s-ar putea deschide şi sper să fiu ales în locul oricărui alt pilot", a declarat italianul.

Alţi piloţi creditaţi cu şanse să-l înlocuiască pe Kubica sunt Bruno Senna, Romain Grosjean, Nick Heidfeld sau Pedro de la Rosa. Automarket a analizat aici şansele fiecăruia de a ocupa acest post.

Via | GMM

Comentarii (2)

  • Lotus Renault GP discuta cu Raikkonnen
    http://es.autoblog.com/2011/02/08/exclusiva-lotus-renault-gp-habla-con-raikkonen/
    4 1
  • habla espanol?
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru