Hulkenberg speră să concureze în F1 în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.07.2011
Nico Hulkenberg are ca obiectiv să găsească un loc de pilot titular pentru sezonul 2012, fiind dispus inclusiv să părăsească Force India.

După ce a fost îndepărtat de la Williams la sfârşitul anului trecut, Nico Hulkenberg a semnat un contract de pilot de rezervă cu Force India, care îi permite să participe în prima sesiune de antrenamente libere de vineri. Cu toate acestea, principalul obiectiv al germanului este să devină pilot titular la Force India şi a purtat deja câteva discuţii preliminare cu echipa în acest sens.

"Este dificil să ştim, aceasta este a noua cursă, aşa că suntem la jumătatea sezonului. Muncesc din greu pentru a încerca să-i conving pe oamenii cheie de aici şi pe Vijay Mallya (n.r - patronul Force India) pentru a face o impresie bună. Dar cred că suntem destul de departe de o astfel de decizie", a declarat el.

Force India speră să-l păstreze la echipa pe Paul di Resta în sezonul următor, astfel că singura şansă a germanului este să-l înlocuiască pe conaţionalul său Adrian Sutil. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, Hulkenberg este dispus să-şi încerce nororul la o altă echipă.

"Sincer să fiu, mi-ar plăcea să rămân cu această echipă şi să concurez pentru ei anul viitor, dar dacă asta nu se va întâmpla atunci este evident că va trebui să plic planul B", a adăugat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (2)

  • Planul B
    Inapoi la Williams in locul lui Rubio, ca s-a cam ramolit in ultima vreme, si oricum ...parerea mea este ca e mai bun, e de viitor.
    Spunea bine Tod... Rubens e locotenentul perfect.
    3 0
  • trebuie
    Dupa parerea mea baiatul este un MARE talent si sper sa nu se risipeasca. Poate vine la MERCEDES GP in locul lui Schumi. Ar face o echipa senzationala cu celalalt Nico.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru