Hulkenberg speră să rămână în Formula 1 pe termen lung

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.01.2012
Nico Hulkerberg îşi propune ca în sezonul 2012 să demonstreze că merită să rămână în Formula 1 pe termen lung.

Nico Hulkenberg va reveni în Formula 1 în acest an după un sezon petrecut ca pilot de rezervă la Force India.

Germanul a impresionat în 2010 în sezonul de debut la Williams, însă a pierdut postul din cauza resurselor financiare precare şi vrea să evite repetarea scenariului la sfârşitul anului trecut. De aceea, principalul său obiectiv este să demonstreze că merită să rămână în competiţie pe termen lung.

"Personal, vreau doar să-mi găsesc locul în Formula 1. Vreau să obţin rezultate bune pentru a mă asigura că voi fi în sport în 2013 şi mulţi ani după aceea. Nu pot să spun lucruri de tip 'vreau să câştig atâtea puncte', asta nu este posibil. Vreau să mă descurc cât pot de bine pentru a mă ridica la pretenţiile echipei", a declarat el într-un interviu acordat publicaţiei GPUpdate.

Force India a avut anul trecut cel mai bun sezon din scurta sa istorie după ce a terminat pe locul şase în clasamentul constructorilor, în spatele celor cinci echipe de top.

Pentru anul viitor, ambiţia echipei este să termine pe locul cinci, iar Hulkenberg nu exclude îndeplinirea obiectivului.

"Cred că este posibil. Totuşi, nu va fi deloc uşor. Am avut un pachet puternic la sfârşitul sezonului, aşa că vrem să continuăm de unde ne-am oprit. Anul trecut am fost competitivi pe orice tip de circuit şi, dacă vrem să terminăm pe locul cinci în clasamentul constructorilor, asta este pur şi simplu necesar. Nu poţi avea succes dacă ai performante doar pe un anumit tip de circuit", a mai precizat el.

Via | GPUpdate

Comentarii (1)

  • Mi se pare mie sau omul asta are sanse sa fie din clasa lui Shumi si Vettel ?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru