Hulkenberg va debuta pentru Force India la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.01.2011
Force India a anunţat că Nico Hulkenberg va fi primul pilot al echipei care va testa monopostul din sezonul 2010 pe circuitul de la Valencia.

La mai puţin de 24 de ore după ce a confirmat linia de piloţi pentru sezonul 2011, Force India a publicat programul pentru prima sesiune de teste din această iarnă, care va avea loc pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia în perioada 1-3 februarie.

Astfel, Nico Hulkenberg, pilotul de teste şi de rezervă al echipei, va urca în cockpit în dimineaţa primei zile de teste, urmat de Paul di Resta în cursul după-amiezii. Scoţianul în vârstă de 24 de ani va rămâne la volan şi pe parcursul zilei de miercuri, înainte de a-i ceda locul în cockpit veteranului Adrian Sutil.

Force India va utiliza la Valencia monopostul din sezonul precedent, însă va aduce noul monopost VJM003 pentru a doua sesiune de evaluare, care va avea loc pe circuitul de la Jerez în perioada 10-13 februarie.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru