Hulkenberg va pilota pentru Force India în antrenamentele de la Sepang

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.04.2011
Nico Hulkenberg va concura pentru Force India în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei în locul lui Paul di Resta.

Force India se alătura echipelor care vor oferi piloţilor de rezervă ocazia de a participa în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei.

Astfel, Nico Hulkenberg, unul dintre cei mai promiţători piloţi din Formula 1, va urca în cockpitul monopostului VJM04 în locul lui Paul di Resta, pentru a rămâne conectat la noul regulament tehnic după sezonul petrecut alături de Williams în 2010.

De asemenea, echipa patronata de Vijay Mallya a confirmat că germanul va participa şi în prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu al Chinei de la sfârşitul săptămânii viitoare, însă atunci îl va înlocui pe Adrian Sutil.

Pe lângă Hulkenberg, alţi doi piloţi de rezervă vor lua startul în prima sesiune de antrenamente din Malaezia, programată vineri la ora 05:00: Daniel Ricciardo îl va înlocui pe Sebastien Buemi la Toro Rosso, în timp ce Davide Valsecchi va concura pentru Lotus în locul lui Heikki Kovalainen.

Via | Force India

Comentarii (2)

  • janick
    Ii mananca...
    ...intre degete, cu pilotii de rezerva!
    0 4
  • Dilema
    Daca in antr. vor fi la unele echipe piloti de rezerve, cum ramane cu punctajul din F1champ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru