Iata cum va fi vremea la Melbourne!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.03.2009
Prima cursa a sezonului 2009 se va disputa cel mai probabil pe o vreme calda si insorita, potrivit ultimelor informatii meteo.

Sezonul 2009 este la numai trei zile distanta de primele antrenamente libere de libere, iar vremea poate juca un rol important in stabilirea invingatorului.

Desi ploaia isi va face simtita prezenta la Melbourne marti si miercuri, lucrurile se vor imbunatati vizibil spre finalul saptamanii.

Vineri, in prima zi oficiala de concurs, cerul va fi senin, iar temperatura aerului va fi de 18 grade, sensibil mai scazuta decat in mod obisnuit. Sambata cerul va fi partial acoperit de nori, insa temepratura va urca pana la 23 de grade, in timp ce cursa de duminica se va desfasura pe un cer senin cu 24 de grade in termometre.

Cele doua sesiuni de antrenamente libere de vineri vor avea loc la ora 03:30 si, respectiv, 07:30. Calificarile de sambata se vor desfasura incepand cu ora 08:00, la trei ore dupa debutul ultimei sesiuni de antrenamente. Prima cursa a noului sezon va avea loc duminica cu incepere de la ora 09:00. Toate orele de mai sus sunt valabile pentru Romania.

Via | F1 Manipe

Comentarii (3)

  • ce aiurea!!!
    azi e marti pana sambata si mai ales pana duminica mai sunt destule zile zic eu pentru a spune cum va fi vremea!!!
    0 0
  • Live
    Stie cineva unde se pot vedea antrenamentele de vineri dimineata? Pe net.
    Multumesc anticipat.
    0 0
  • @live
    poti vedea calificarile cu mai multe programe,tvu player,sopcast,mogulus,tv ants(nu e prea rentabil,se tot intrerupe),veetle si mai sunt si altele.ca sa stii cu ce program functioneaza intra pe rojadirecta.com!precizez ca nu incurajez pirateria de soft,dar iti inteeg punctul de vedere:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru