Iata cum vor arata transmisiile TV ale F1 in 2010!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.03.2009
FOTA a anuntat un plan concret prin care spera sa imbunatateasca transmisiile TV si pe internet ale curselor de Formula 1.

Una dintre prioritatile echipelor pentru viitorul Formulei 1 se refera la imbunatatirea conditiilor de vizionare a curselor atat pentru televiziuni, cat si pentru internet.

In cadrul conferintei de presa de joi de la Geneva, oficialii Formula One Teams Association (FOTA) au dezvaluit principalele aspecte prin care spera ca fanii sa beneficieze de o experienta mai mare in fata televizoarelor.

Astfel, desi ideea interzicerii realimentarilor in timpul curselor capata tot mai mult contur, FOTA a pregatit un pachet prin care va oferi mai multe date tehnice si transmisii radio in timpul curselor:

- o analiza completa a diferetelor de timpi dintre piloti si a cantitatii de combustibil pe care o au monoposturilor, prin afisarea in partea stanga a ecranului a unei benzi verticale cu aceste date (foto 2);

- o comparatie a traiectoriilor avute de piloti intr-un anumit viraj al circuitului (foto 3);

- o predictie mai concreta a timpului pierdut de fiecare pilot la pitstop (foto 4);

- afisarea in partea dreapta-jos a ecranului a unui box cu datele de GPS ale monoposturilor, prin intermediul caruia telespectatorii vor putea intelege care este pozitionarea pilotilor pe circuit (foto 5);

- o prezentarea amanuntita a incidentelor de cursa, prin oferirea unei imagini dintr-un alt unghi in timp real (foto 6).

Toate aceste propuneri au venit ca urmare a interesului acordat de fani pentru aspectele tehnice ale Formulei 1, aspecte ce au fost neglijate pana in prezent in cadrul transmisiilor TV.

FOTA spera ca adoptarea acestor noutati sa contribuie la sporirea interesului fanilor pentru curse si implicit la cresterea audientelor.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Ft taree
    Imi place mult partea unde arata trasa ideala si trasa folosita de pilotii respectivi :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru