Informaţii contradictorii privind revenirea lui Kubica în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.10.2011
Medicul care l-a operat pe Robert Kubica susţine că pilotul polonez poate reveni în curând la volanul unui monopost de competiţie, în ciuda declaraţiilor pesimiste ale doctorului personal.

Şansele lui Robert Kubica de a reveni în Formula 1 au scăzut dramatic după ce Riccardo Ceccarelli, doctorul său, a declarat săptămâna trecută că recuperarea acestuia va mai dura câteva luni şi că nu se pune problema unui test cu un monopost de competiţie.

Informaţiile sunt contrazise însă de Igor Rossello, doctorul care l-a operat, acesta insistând că recuperarea pilotului Renault este miraculoasă şi că singura incertitudine este cât de rapid va fi polonezul într-un monopost de Formula 1.

"Kubica s-a recuperat, îşi poate mişca degetele. Acum ne putem gândi la o revenire la volan cât mai curând posibil pentru a putea pilota din nou. Recuperarea sa este un miracol, dar necunoscuta este dacă va fi capabil să fie la fel de rapid ca înainte. Încă mai avem de realizat o mică intervenţie pentru îmbunătăţirea mobilităţii încheieturii mâinii. În urma unor astfel de accidente, mâna nu este niciodată la fel de flexibilă, dar îşi poate pilota monopostul prin apăsarea butoanelor", a precizat el pentru Radio Trojce.

Via | AutoHebdo

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru