Jackie Stewart: "Vettel nu trebuie să plece la Ferrari"

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Triplul campion mondial Jackie Stewart consideră că Sebastian Vettel nu trebuie să plece la Ferrari, întrucât Fernando Alonso şi-a atras deja întreaga echipă de partea lui.

Presa internaţională spculează că Ferrari intenţionează să-l recruteze pe Sebastian Vettel în sezonul 2014, întrucât contractul germanului cu Red Bull Racing expiră la sfârşitul anului viitor. Un parteneriat cu Fernando Alonso l-ar pune însă pe Vettel într-o ipostază mai puţin obişnuită, ca urmare a faptului că spaniolul s-a integrat rapid la Ferrari şi şi-a strâns întreaga echipă în jurul său, marginalizându-l astfel pe Felipe Massa.

De aceea, triplul campion mondial Jackie Stewart îl avertizează pe Vettel să nu semneze cu Ferrari atât timp cât Alonso va concura pentru echipa Căluţului Cabrat.

Urmareste Automarket
"Nu aş face asta acum.
Cred că Alonso este mult prea puternic pentru asta. Este atât de matur, încât ar îndepărta pe oricine datorită relaţiei pe care şi-a construit-o deja la Ferrari. Cred că este mai bine să lase această oportunitate să treacă pentru moment şi să rămână la Red Bull, pentru că are o echipă de oameni care îl cunoste bine. Nu aş rupe acest cuib acum. De fapt, aproape sigur aş aştepta să am un an prost înainte să mă gândesc la plecare. În acest sens, opţiunea mea ar fi cine îmi oferă ceea ce am nevoie, iar răspunsul nu este în mod necesar Ferrari"
, a declarat el.

Vettel a negat recent ca a negociat un transfer la Ferrari, în ciuda zvonurilor potrivit cărora a semnat deja un precontract cu Scuderia pentru 2014.

Via GPUpdate

Comentarii (1)

  • Nici nu cred ca era,(este),varianta cea mai buna pentru Ferrari,momentan au nevoie de un pilot care sa fie cat mai aproape de Alonso atat in calificari cat mai ales in curse.Sa l lase acolo inca un sezon,si cand nu o sa mai faca mare branza,si sa l ia pe mai putini bani,sa i tina spatele lui Alonso :) !La urma urmei toti pilotii din toate timpurile visau,vroiau sa concureze pentru Ferrari,indiferent cat de performanta era echipa in acel moment...si sa nu uitam de bani,ei si platesc pilotii cu performanta ;) !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru