James Allison negociază semnarea unui contract cu Ferrari

de Daniel Popescu
Joi, 09.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
James Allison este în discuţii cu Ferrari pentru ocuparea unui post în conducerea tehnică, însă contractul nu a fost încă semnat.

Esential 5 ani a lucrat James Allison la Ferrari in prima parte a anilor 2000
La numai 24 de ore după ce a demisionat în mod oficial din funcţia de director tehnic al echipei Lotus, James Allison este creditat cu mari şanse să ajungă la Ferrari.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia Autosport, britanicul este în negocieri cu Scuderia pentru preluarea unui post în departamentul tehnic, acolo unde ar urma să colaboreze cu directorul tehnic Pat Fry.

Totuşi, sursa citată precizează că cele două părţi nu au ajuns încă la un acord final, în ciuda unor informaţii contrare apărute în cursul zilei de miercuri.

Nu ştiu nimic despre asta. Trebuie să neg. Vom da un comunicat când vom avea o informaţie, dar nu şi atunci când există doar zvonuri.

Luca di Montezemolo
Presedinte Ferrari
Ferrari a refuzat să comenteze speculaţiile, însă a lăsat să se înţeleagă că va face un anunţ oficial numai după încheierea cu succes a negocierilor.

"Nu ştiu nimic despre asta.

Trebuie să neg. Vom da un comunicat când vom avea o informaţie, dar nu şi atunci când există doar zvonuri", a declarat Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, în cadrul unei conferinţe de presă. Autosport susţine că Allison a refuzat anterior o ofertă din partea celor de la McLaren pentru a-l înlocui pe Paddy Lowe şi că inclusiv Williams a fost interesată de serviciile sale. Allison a mai lucrat pentru Ferrari în perioada 2000-2005.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • incet incet Ferrari isi face echipa..."dominatia energizantelor" e pe sfarsite.....
    10 2
  • Sa te auda Dumnezeu .
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru