Jocul oficial Ayrton Senna Game va apărea în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.10.2011
Producătorul de jocuri Reiza Studios va lansa la finalul anului viitor un joc oficial dedicat triplului campion mondial de Formula 1 Ayrton Senna.

Reiza Studios, un producător de jocuri din Brazilia, a ajuns la un acord cu Institutul Ayrton Senna pentru a dezvolta un joc oficial dedicat triplului campion mondial, care a încetat din viaţă în urma unui tragic accident suferit în urmă cu 17 ani pe circuitul de la Imola.

Jocul va purta numele Ayrton Senna Game şi va fi lansat la sfârşitul anului 2012, însă producătorul nu a oferit foarte multe detalii cu privire la specificul exact al titlului.

"Noul proiect va combina motorul de randare Game cu un proces meticulos de cercetare a pasiunii şi perfecţionismului tehnic al lui Senna, pentru a recrea această eră magică a curselor în toate detalii, atunci când Ayrton a făcut istorie", precizează producătorul într-un comunicat de presă.

Pentru început, jocul va fi disponibil doar pentru calculatoarele personale care utilizează sistemul de operare Windows. O parte dintre veniturile generate de joc vor fi donate în scopuri caritabile Institutului Ayrton Senna, care contribuie la educaţia a peste două milioane de copii din Brazilia.

Via | Reiza Studios

Comentarii (2)

  • Thy Lord Vishnu
    Traducerea corecta e defapt "Reiza va combina un game engine nou cu un proces de cercetare meticuloasa - pasiune si perfectiune in cel mai bun stil Senna, pentru a recrea toate detaliile unei ere magice in motorsport, cand Ayrton scria istorie".

    E scris prost articolul la ei pe site pentru ca au pus G mare de fiecare data cand au scris "game". Game engine se refera la motorul grafic si fizic din spatele jocului.

    Numai bine.
    2 0
  • Geralynn
    dKQitDdiogFMis
    Articles like these put the consumer in the driver seat-very imprtoant.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru