Karthikeyan minimalizează testul efectuat pentru Force India

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.12.2010
Narain Karthikeyan susţine că testul efectuat în simulator pentru Force India nu garantează în niciun fel că va concura pentru echipă în sezonul 2011.

Indianul Narain Karthikeyan a efectuat recent un test aerodinamic în simulatorul echipei Force India de la Silverstone, fapt ce a condus la numeroase speculaţii privind posibilitatea încheierii unui contract între cele două părţi.

Zvonurile sunt cu atât mai persistente cu cât India va debuta în calendarul Formula 1 anul viitor, iar prezenţa unui pilot indian în competiţie ar reprezenta un vehicul de imagine pentru această ţară. Totuşi, Karthikeyan a minimalizat această posibilitate în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Times Of India.

"Orice pilot de curse s-ar entuziasma să piloteze un monopost de Formula 1 şi acelaşi lucru este valabil şi pentru mine. Da, am făcut un test în simulator pentru Force India, dar nu pot să spun mai mult decât atât. Sunt foarte mulţi factori de care depinde intrarea în Formula 1 şi nu vreau să spun nimic mai mult", a declarat indianul.

Karthikeyan a devenit în 2005 primul pilot indian din istoria Formulei 1, atunci când a concurat pentru Jordan.

El nu a reuşit însă să impresioneze şi, după alţi 2 ani petrecuţi ca pilot de teste pentru Williams, a părăsit Formula 1 pentru competiţiile inferioare.

Via | ITV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru