Karthikeyan, neinteresat sa piloteze la Force India

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.12.2008
Narain Karthikeyan sustine ca nu este interesat sa piloteze pentru Force India, dupa ce patronul Vijay Mallya a afirmat ca niciun pilot indian nu poate face fata in F1.

Aparitia unui pilot indian in cadrul Force India pare tot mai indepartata, dupa schimbul dur de replici dintre patronul Vijay Mallya si fostul pilot de Formula 1 Narain Karthikeyan.

Dupa ce Mallya a declarat ca niciun pilot indian nu este suficient de bun pentru a concura in F1, replica lui Karthikeyan nu s-a lasat mult timp asteptata. Indianul a atacat Force India spunand ca este una dintre cele mai slabe echipe din competitie.

"Am petrecut o perioada frustranta la Jordan, unde am avut o masina cu care nu am putut obtine performante. Nu doresc sa fiu cu o echipa care are performante slabe si vorbeste mult", a declarat el pentru publicatia indiana Hindustan Times.

Karthikeyan sustine ca a avut ocazia de a pilota pentru Spyker la finalul sezonului 2007, insa marturiseste ca a refuzat oferta. "Spyker mi-a oferit un loc in august 2007. Am refuzat pentru ca echipa nu mergea nicaieri".

Mallya a refuzat sa intre in polemica cu indianul, marginindu-se sa declare ca fiecare pilot are dreptul la propria opinie.

In schimb, un alt pilot indian, Karun Chandhock, este privit cu sanse bune de a pilota in F1 de catre Bernie Ecclestone. "Se apropie timpul ca F1 sa fie in India, iar asta este entuziasmant. Sper ca Chandhock va face parte din F1, pentru ca aici este locul sau", a precizat britanicul.

Comentarii (1)

  • :))
    acest pilot nu cred k are sanse sa piloteze o masina de f1 :-)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru