Kobayashi ar putea negocia un contract cu Renault

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.11.2009
Presa franceza sustine ca Renault este interesata sa semneze un contract cu Kamui Kobayashi, intrucat japonezul ar putea aduce compania Panasonic ca sponsor al echipei.

Kamui Kobayashi parea favorit la un loc de pilot titular la Toyota Racing in sezonul 2010, insa sperantele sale s-au naurit dupa ce constructorul japonez s-a retras din competitie.

Cu toate acestea, performantele foarte bune obtinute de tanarul pilot japonez in ultimele doua curse ale anului au atras atentia rivalilor, iar Renault este una dintre echipele care nu si-a definitivat inca linia de piloti.

Chiar daca constructorul francez este creditat cu sanse bune de a se retrage din competitie, publicatia franceza Auto Hebdo sustine ca Renault este interesata de Kobayashi. Pe langa aerul proaspat pe care l-ar aduce echipei, Kobayashi este avantajat de faptul ca este sprijinit de Panasonic, sponsorul princiopal al echipei Toyota in perioada 2002-2009. Compania de electronice este tentata sa ramana in Formula 1 chiar si dupa retragerea Toyota, iar sprijinirea lui Kobayashi este un bun prilej de a-si imbunatati imaginea.

Totusi, Kobayashi sustine ca deocamdata nu vrea sa se gandeasca la sezonul urmator, preferand sa ia o pauza dupa incheierea sezonului.

"Cred ca managerul meu discuta cu alte echipe pentru anul viitor, dar sincer sa fiu vreau sa iau o pauza acum. Voi reveni in Europa in decembrie pentru a discuta despre anul viitor. Asa ca deocamadata nu stiu ce se va intampla anul viitor", a declarat japonezul pentru puiblicatia GPUpdate.

Via | Motorsport

Taguri: Kobayashi, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru