Kobayashi, încântat de propria performanţă de la Suzuka

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.10.2010
Kamui Kobayashi şi-a manifestat satisfacţia pentru cursa efectuată la Suzuka, pe parcursul căreia a efectuat mai multe depăşiri spectaculoase.

Plecat doar de pe locul 14 al grilei de start, Kamui Kobayashi a terminat pe locul 7 Marele Premiu al Japoniei, după ce a profitat la start de mai multe abandonuri, dar mai ales de numeroasele depăşiri pe care le-a efectuat.

Japonezul, care a concurat în ţara sa natală pentru prima oară după şapte ani, şi-a manifestat bucuria pentru rezultat, chiar dacă în urma unora dintre dueluri a fost la un pas să provoace incidente.

"Am încercat să dau tot ce am mai bun şi sunt foarte fericit. A fost o cursă grozavă pentru echipa noastră şi sunt foarte mulţumit pentru fanii japonezi care au urmărit o cursă incitantă. Este pentru a doua oară când am obţinut puncte cu ambele monoposturi (n.r - coechipierul sau Nick Heidfeld a terminat pe 8), iar pentru mine a însemnat ceva să vin aici şi să concurez în faţa propriilor suporteri după şapte ani."

"Cu toate acestea, a fost o cursă dificilă. După start am văzut incidentele din faţa mea şi am avut mare noroc că nu am fost lovit.

Mai târziu, nu a fost uşor să depăşesc şi m-am acroşat. Monopostul a fost avariat, dar nu a fost prea sever şi am fost capabil să termin cursa. Vreau să mulţumesc echipei pentru munca grozavă şi fanilor pentru sprijinul fantastic", a declarat japonezul.

Pe parcursul Marelui Premiu al Japoniei, Kobayashi i-a depăşit pe Jaime Alguersuari (Toro Rosso), Adrian Sutil (Force India), din nou Jaime Alguersuari, Rubens Barrichello (Williams) şi Nick Heidfeld, coechipierul său de la BMW-Sauber.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (4)

  • Omul cursei!
    10 0
  • Kamui The Man
    Sa sti ca maryo37.
    A facut o cursa foarte buna. Imi aminteste de ce a facut anul trecut in Brazilia si Abu Dhabi daca se mai tine minte..
    Se vede ca stie circuitul foarte bine, lafel si Yamamoto.
    2 0
  • Icemanflavi
    Off topic: chiar ai un Esprit, Iceman? Si daca da la ce bani l-ai luat si ce motorizare are?
    3 0
  • Kobayashi
    jos palaria,baiatul asta are potential
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru