Kobayashi va concura pentru Ferrari în Campionatul Mondial de Anduranţă

de Daniel Popescu
Marti, 12.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kamui Kobayashi va pilota un Ferrari 458 Italia în sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Anduranţa.

Kamui Kobayashi nu a reuşit să-şi păstreze locul în Formula 1 după ce Sauber a renunţat la serviciile sale la sfârşitul anului trecut, însă acesta şi-a găsit un loc de refugiu în Campionatul Mondial de Anduranţă.

Japonezul a fost confirmat ca unul dintre piloţii echipei AF Corse de la clasa GTE Pro, urmând să concureze la volanul unui Ferrari 458 Italia. Chiar dacă este debutant în această competiţie, Kobayashi a dezvăluit că obiectivul său este să câştige titlul pentru noua sa echipă.

Urmareste Automarket
"Sunt încântat să pot anunţa noul meu rol.
Este o onoare pentru mine să fac parte din familia Ferrari. Aştept cu nerăbdare să încep să lucrez cu AF Corse şi sper cu adevărat să pot lupta pentru titlu alături de coechipierii mei. Voi munci din greu şi voi da totul în noul capitol al carierei mele, ştiind că pot conta pe sprijinul tuturor fanilor mei. Vreau să mulţumesc celor de la Ferrari pentru această oportunitate"
, a declarat el.

Unul dintre coechipierii lui Kobayashi în noul sezon va fi Giancarlo Fisichella, care s-a retras din Formula 1 la sfârşitul anului 2009, după ce a concurat în ultimele cinci curse pentru Ferrari ca înlocuitor pentru Felipe Massa.

Via Ferrari

Comentarii (2)

  • Fan F1
    Frumos, s-a scos baiatul asta, 458-ul este o masina extraordinara, iar alaturi de Fisico cred c-o sa fie foarte interesant. Frumos, macar nu sta pe bara. Bravo baietilor de la Ferrari, super ocazie!
    13 0
  • ghita444
    Dintre toti pilotii japonezi care s-au perindat prin formula1in decursul decenilor, samuraiul pe nume Kobayashi mi s-a parut a fi cel mai bun in compatatie cu conationali sai care au concurat in f1.Cu un stil de pilotat mai agresiv ,a facut treaba buna la Sauber F1 Team , terminand chiar in fata mult mai celebrului Schumacher. Ma bucur ca oamenii de la Maranello i-au acordat o sansa sa continue in sporturile cu motor.
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru